2017. december 17. – Advent 3. vasárnapja

„Az Úr lelke van rajtam:
elküldött, hogy a szegényeknek örömhírt vigyek.”
 1. A mai vasárnapon hallhatjuk az idei advent utolsó lelkigyakorlatos prédikációit, a szentmisék után pedig gyónási lehetőség lesz.
 2. Adventben most kedden és pénteken utoljára, reggel 6-kor hajnali misét tartunk.
 3. Az idősek, betegek beteglátogatási igényeinek jelzésére dec. 17-ig van lehetőség, a templomban, a misék előtt vagy után. A beteglátogatásokra előre láthatólag karácsony előtt sor kerül, természetesen az előzetes időpont egyeztetések után.
 4. Karácsonyra a Karitásszal összefogva szeretet-csomagokat szeretnénk összeállítani a rászorulóknak. Tartós élelmiszer felajánlásaikat dec. 17-ig adhatják le a templomban. Aki nem tudott csomagot hozni, készpénzzel is támogathatja a Karitász munkáját.
 5. Hétfőn, dec. 18-án, este 6 órára a Liturgikus Bizottság tagjait várjuk a plébániára.
 6. Szerdán, dec. 20-án este 6 órakor a Pasztorális Bizottság tartja első ülését, szintén a plébánián.
 7. Ugyancsak szerdán, az esti szentmise után fél 6-kor, a donneri templom-ban a karácsonyi pásztorjáték próbájára várjuk a gyermekeket.
 8. Csütörtökön, dec. 21-én, este fél 7-kor az Adorációs Iskola folytatódik a Püspökség nagytermében. Sok szeretettel várunk mindenkit!
 9. A hagyományos plébániai karácsonyt dec. 22-én, pénteken du. fél 5-kor tartjuk a donneri templomban. Sok szeretettel várunk mindenkit!
 10. A karácsonyi miserend már megtekinthető faliújságunkon és a szórólapo-kon. Vigyünk szomszédainknak is!
 11. December 24-én és 31-én, vasárnap, nem lesz esti dicsőítés.
 12. Most vasárnap (dec. 17.) a Szent Kereszt templomból közvetítjük a szentmisét. A Kapos TV-n és a Somogy TV-n is du. 5-kor lesz az adás. Az ismétlés hétfőn du. 5-kor látható a Somogy TV-n.

Korábbi hirdetéseink ezen az oldalon megtekinthetőek.

A karácsonyi miserendek már elérhetőek Miserend oldalunkon!